مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله

باسلام. درسال92آپارتمان خریدم. سه دانگ از ششدانگ سند را بنام همسرم انتقال قطعی دادم. درقولنامه من و همسرم بعنوان خریداران و مالک آپارتمان فروشنده میباشد. تمام مبلغ معامله را بنده پرداخت نموده ام. حال همسرم دادخواست مطالبه مهریه نموده و در دادگاه مهریه اقرار نمودکه مبلغی بابت سند سه دانگ نپرداخته. آیا میتوانم ثمن سه دانگ انتقالی را بصورت قانونی از وی طلب نمایم؟ممنون

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله ميتوانيد با دادن دادخواست انرا مطالبه نماييد لطفا جهت راهنمايي ومشاوره با شماره ٠٩١٣٣٢٦٤٤٨٧ تماس بگيريد