مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من اقای 38 ساله دوساله که با همسرم به توافق رسیدیم که با دادن 50 میلیون پول نقد مهریه طلاق توافقی بگیریم از اونجایی که شرایط کار من مشکل ایجاد شده و کسی از من کلاهبرداری کرده نتونستم این مبلغ رو فراهم کنم فقط 10 میلیون به ایشان ادادم الان همسرم 3 ماهه مبتلا به سرطان خون شده میتونم الان با وجود اینکه 3 ماه بیمارستان هست طلاق بگیرم بدون دادن مهریه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با توجّه به بیماری صعب العلاج یا خدای ناکرده لاعلاج همسرتان ، به جای پرستاری و دلداری دادن وی ، وارد آوردن شوک طلاق به همسرتان گناهی نابخشودنی و جفا در حق وی بوده ضمن اینکه مسقط مهریه ایشان نیز نیست .