مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام من ماشینی دادم به خاطر تعویض پلاک توقیف شد الان 24ساعته در پارکینگه صاحب قبلی هم جواب نمیده باید چکار کنم

پاسخ ها :

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

باید به ایشان مراجعه کنید و به اتفاق در یک دفتر اسنادرسمی حاضر شده و با تنظیم وکالت نامه از جانب مالک قبلی، اقدام به تعویض پلاک کنید. البته حضور شما در دفترخانه الزامی نیست و مالک سابق شخصا می تواند جهت اعطای وکالت مراجعه نماید. اما جهت تعویض پلاک در مراکز مربوطه، وجود اصل وکالت نامه در دست شما الزامی است.

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام ؛ اگر مالک با شما همکاری ننماید شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال به دادگاه تقدیم نمایید