مشاوره حقوقی رایگان - طلا

سلام. من یه سالو نیمه ازدواج کردم الان حدود 8 ماهه فهمیدم مقدار طلاهام تو سند ازدواجم ذکر نشده اگر طلاق بگیرم بهم تعلق میگیرد؟ طلاهایمان را فروخته و دادیم پول پیش خونمون من یه بار که با همسرم در این مورد بحث میکردیم صدا را ضبط کرده ام کاملا ذکر کرده ایم که 15 میلیون طلا داشته ام و الان فروختیمو دادیم ودیعه خونه آیا این صدای ضبط شده میتواند مدرکی برای من باشد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا جواب بدیید

یک وکیل

سلام" خیر - خیر

حميد فرزام

جناب آقای حميد فرزام:

صدای ضبط شده دلیل کافی نیست ولی به عنوان یه اماره قضایی می تونی استفاده کنید

پرسشگر :

روز عقدمون فقط خودمو داداشم و زن داداشم بودیم.یعنی شاهد ما یکی از خونواده ی همسرم بود.ولی روزی که بله برون تمام خونواده م بودن و 2 تا از عموهامو خاله م این شاهدا میتونن مدرک باشن؟ ویا طلافروشی که ازش خریدیم و بعدا فروختیم؟

پرسشگر :

لطفا راهنمایی کنید که از چه طریقی من میتونم ثابت کنم.خواهش میکنم

یک وکیل

پاسخ دوم : با طرح سوالات مجدد دنباله دار بدون مبنا و منشاء قانونی ، پاسخ قانونی تغییر نمی کند و عوض نمی شود . آن چیزی که در ذهن و تخیلات شما می گذرد با آنچیزی که در قانون مصوب شده فاصله اش از زمین تا آسمان است !!!