مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

باسلام، بنده از شوهرم وکالت طلاق دارم میخواستم بدونم پروسه طلاق بنده بدون حضور شوهرم در دادگاه تقریبا چندمدت طول میکشد؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بستگی به فرآیند رسیدگی دارد و زمان دقیقی نمی توان تعیین کرد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر برای شوهرتان به موجب وکالت نامه رسمی تفویضی وکیل دادگستری اختیار نمائید و شخصاً هم اصالتاً از طرف خود در دادگاه حاضر شوید و تقاضای طلاق توافقی نمائید در کوتاهترین زمان ممکن پس از طی تشریفات مقرر قانونی ، گواهی عدم امکان سازش صادر و ابلاغ خواهد شد .