مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

سلام
وقت بخیر
ببخشید من سال 95 ماشینم را توی دفتر اسناد به فرد دیگری فروختم و حتی هزینه ی انتقال سند را هم پرداخت کردم
بعد از چند ماه از طرف فردی که ماشین را بهش فروختم تماس گرفته شد که فروش کامل انجام نشده و شما باید کپی کارت ملیت را بیاری توی فلان دفتر و امضا کنی که من وکالت داشته باشم و بتونم ماشین را بفروشم

من هم با سادگی تمام رفتم و فرم وکالت تعویض پلاک را پر کردم و با خیال اینکه دیگه پلاکی بنام من با این شماره نیست دیگه پیگیر چیزی نشدم

تا اینکه حدود 2 ماه پیش فرد دیگری با من تماس گرفت و گفت ماشینی که من فروخته بودم دست ایشون هست و ماشین را به صورت قولنامه ای به ایشون فروخته بودند

و ظاهرا کارت وسیله نقلیه بنام من بود و همچنان پلاک من روی ماشین هست

ایشون گفتن که تصادف کرده اند و شرکت بیمه گفته که مبلغ را فقط به حساب من که مالک هستم واریز میکنند

من رفتم اون دفتر خانه ای که وکالت داده بودم

اقایی که اونجا بودن گفتن که بله ظاهرا همچنان با پلاک من ماشین توی سطح شهره
و ممکنه تخلفهایی هم با ماشین بشه که شاید به ضرر من باشه (به فردی که ماشین را بهش فروخته بودم زنگ زدم ولی متاسفانه در شبکه موجود نیست) (از دفتر خانه یه برگ از صفحه ی وکالت نامه ی من بهم دادن که پیشم باشه که من توی فلان تاریخ ماشین را بنام کسی دیگه فروختم و وکالت تعویض پلاک هم دادم)

بعد از اینکه از دفتر اومدم بیرون به اون آقایی که ماشین الان دستش هست زنگ زدم و ایشون وقتی فهمیدن که من پیگیر این قضیه شدم دیگه نه زنگی زدن برای اون مبلغ بیمه بابت تصادفش نه چیزی
این بیخیال شدن طرف من را پر استرس کرده
چون میترسم با اون ماشین که پلاکش بنام من هست تخلف کنن و پای من این وسط گیر باشه

خیلی نگرانم
ضمن اینکه الان جایی باز نیست که من برم و پیگیر باشم که چکار کنم

ممنون میشم شما بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در اولین فرصت پلاک خود را توقیف کنید