مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان مستاجر با قرارداد منقضی

آپارتمانی که خریده ام مستاجری دارد که در مبایعه نامه 5 ماه دیگر موعد تخلیه آن را قید کرده ولی متوجه شدم قرارداد اجاره آن قبلا
منقضی شده و مستاجر و فروشنده و بنگاه املاک هیچ قراردادی ارایه نداده اند و میگویند با مالک قبلی که قبل از فروشنده فعلی ملک صاحبخانه بوده به توافق رسیده اند آیا من میتوانم آخرین مرحله پرداخت خود به فروشنده فعلی را تا تخلیه ملک تا 5 ماه نگهدارم و به فروشنده ندهم چه راهکاری فوری برایم دارید با توضیح اینکه برای هروز دیر کرد در هر مرحله از پرداخت روزانه مبلغ 200 هزار تومان جریمه قرار داده اند ولی از کل مبلغ معامله که 470 میلیون بوده فقط مبلغ 46 میلیون برای زمان تحویل اپارتمان یعنی تا یک هفته دیگر فرصت باقی مانده است در حالی که هیچ قرارداد مکتوبی با مستاجر وجود ندارد در ضمن در دفتر خانه نیز انتقال سند قبلا انجام شده ولی اصل سند تک برگی ممکن است ماه بعد بدستم برسد

پاسخ ها :

خرید آپارتمان دارای مستاجر با قرارداد منقضی خرید ملک دارای مستاجر خرید و فروش ملک