مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کلاهبرداری ؟

حدود دو سال پیش با خانمی ازدواج کردم ایشان بعد چند مدت از بنده تقاضا کرد منزلی خریده و به نام ایشان بزنم و بعد از آن دیگر نگذاشت بهش حتی دست بزنم و وقتی رفتیم سر خونه و زندگی ایشان این کار را ادامه داد و اجازه رابطه زناشویی را به بنده نداد تا اینکه چند مرتبه اقدام به سرو صدا صوری در منزل نمود که بنده به طور ناخواسته با وی درگیر شدم حال با گواهی های متعدد پزشکی شکایت ضرب و جرح نموده و همچنین تقاضای مهریه نیز ارایه کرده راه نجاتم چیست؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما میتوانید دعوای تمکین مطرح نمایید
اگر منتهی به ازدواج نشده بود طرح شکایت کیفری میتوانست محملی داشته باشد ولیکن با اوصاف موجود شکایت کیفری جایگاهی ندارد.

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بدوا مراجعه طرفین به مراکز مشاوره خانواده.در غیر این صورت دادخواست عدم تمکین خاص تقدیم دادگاه نمایید.و ضرب و جرح را باید اثبات کند و بابت مهریه نیز شما محکوم میشوید .و باید ادادخواست اعسار بدهید.