مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از بیمه گذار

سلام ،، / این سوال را یکبار پرسیدم ولی از وکلای محترم پاسخی ندادند. /// دو فقره بیمه نامه شخص ثالث مورخ 10 دی ماه 96 جهت مشتری صادر شده است ،، یکی از خودرو ها بنام فرد می باشد. جمعاً مبلغ 24.000.000 ریال حق بیمه دو بیمه نامه و پیش پرداخت وی 10.000.000 ریال بوده است ،، بابت مانده حق بیمه چک 14.000.000 ریال که به نام همسر وی است به عنوان ضمانت گرفته شد. به علت اینکه مشتری سابق ما بوده است از وی سفته یا تعهدی گرفته نشد. در حال حاضر اقساط خود را پرداخت نکرده و از محل سکونت اعلامی رفته است. میخواهم از خود بیمه گذار دادخواست مطالبه 14.000.000 ریال به شورا بدهم و تأمین خوسته بگیرم و خودرو ایشان را توقیف کنم ،، آیا با این ماهیت موضوع که تعهد یا وثیقه ای از ایشان نگرفتم می توانم این کار را انجام بدهم ؟؟ لطفا راهنماییم کنید. / لازم به ذکر است چون چک به نام خانم است و مالی از ایشان ندارم نمی خواهم روی چک اقدام کنم.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما می توانید اقدام کنید.

بهمن مقیمی ورزنی

جناب آقای بهمن مقیمی ورزنی :

با سلام علی الظاهربا عنایت به این که مبلغ وجه شرکت بیمه توسط جنابعالی پرداخت شده و میتواند نشان از این باشد که بیمه گذار پرداخت کرده است و امکان رد شدن دعوای شما وجود دارد مگر این که با دلایل دیگر از جمله شهود و یا سوگند بتوانید ادعای خود را ثابت کنید توصیه می کنم چک ضمانت پرداخت را اجرا بگذارید.