مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات

من فردی هستم بازنشسته فرهنگی همسرم از من جدا شده و بابت مطالبات سه فرزندم مبلغ 1600 میگیره و دیگه من هیچ پولی ندارم برای امرار معاش خودم باید چیکار کنم که حداقل خودمم بتونم خرجی داشته باشم. اون هم تو این اوضاع و احوال

پاسخ ها :

یک وکیل

طبق قوانين موجود ، ملاك در ميزان نفقه فرزندان ،در امد و معيشت پدر است اول تامين مايحتاج او بعد انچه مي ماند به افراد تحت تكفل مي رسد
اگر حكم دادگاه ان مبلغ و تعيين كرده دادخواست تعديل به دادگاه بدهيد
اگر شفاهي توافق داشتيد گفتگو كنيد ولو با كمك يك ميانجي