مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دوم

باسلام و خداقوت. من شنیدم که میشه بدون اجازه دادگاه یا همسر اول ازدواج مجدد کرد فقط باید ازدواج را رسمی بکنیم و قواله ازدواج بگیریم. در صورت رسمی کردن و ثبت ازدواج مجدد هیچ گونه جرم و جریمه و حبس هم ندارد. ***البته الان در مرحله طلاق (دادگاه) هستیم و زنم تو خونه پدرش هستش و تمکینی برایم ندارد.***آیا این درست است؟ تشکر

پاسخ ها :

سارا نوری شهابی

سرکار خانم سارا نوری شهابی :

ازدواج دوم باید با اجازه دادگاه صورت گیرد ،عدم تمکین همسرتان دلیلی برای اخذ این اجازه میتواند باشد ،بدون حکم دادگاه ازدواج دایم و همچنین ثبت ان مقدور نیست و جرم نیز میباشد ،حتی در صورت اجازه همسر اول این اجازه باید رسمیت پیدا کند،اما در مورد ازدواج موقت مشکلی نیست ،چون در مواردی خاص ثبت میشود ،با ازدواج دوم همسرتان به راحتی و بدون رضایت شما میتواند طلاق بگیرد ،چون تخلف از یکی از شرایط ضمن عقد محسوب میشود