مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرداخت دیه

باسلام خدمت مدیریت محترم دادراه و کارشناسان عزیز
دراثر حادثه تصادف در مورخ98/8/24 در اثر برخورد موتور با خودروی اینجانب بعنوان مقصر برای ایراد جرح و صدمه به نقاطی از بدن شاکی به ترتیب زیر رای صادر شده است
4#درصد دیه بابت خراشیدگی (حارصه) مخاط داخلی لب بالا
روی زانوی چپ
قدام ابتدایی ساق چپ
روی زانوی راست
قدام ثلث تحتانی ساق چپ
قدام ابتدای ساق راست
خلف ثلث انتهای ساق راست
نیم درصد دیه بابت:
ارش تورم روی پای راست و کف پای راست
سه درصد دیه جمعا بابت:
ارش آسیب نسبی خفیف رباط صلیبی زانویی وآسیب نسج نرم خارج مفصل زانوی چپ وآسیب نسج نرم خارج مفصل زانوی راست

در حق شاکی محکوم شدم. چون مورد کاربری ماشین من آژانس بود و در زمان حادثه دخترم رانندگی میکرد و چون سن ایشان 23 سال تمام نبود بیمه پرداخت خسارت را تقبل نکرد و خسارت موتور ایشان را پرداخت کردم و به من گفته شد در مورد دیه هم خودم باید این مبلغ را پرداخت کنم با توجه به اینکه رای در مورخ 99/1/18 ابلاغ شده و حادثه در مورخ 98/8/24 اتفاق افتاده میخواستم بدانم این مقدار دیه از نظر
مبلغ ریالی چقدر میشود و اینکه آیا باید این مبلغ را پرداخت کنم یا میتوانم کار دیگری انجام دهم؟ از راهنمایی شما بسیار ممنونم.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

البته اگر رای تازه ابلاغ شده احتمالا فرصت تجدیدنظر دارید.محاسبه مبلغ دیه کاری زمانبر و نیازمند انجام محاسبات و تبدیل جراحات به درصد است.اما اگر هفت و نیم درصد دیه طبق چیزی که اعلام نمودید باشه با توجه به نرخ دیه امسال که 330میلیون تومان است و با توجه به اینکه آبان ماه مصادف با ربیع الاول بوده که ماه غیرحرام محسوب میشه نرخ دیه ای که سوال فرمودید بیست و چهار میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان خواهد بود.البته اگر درصد 7/5باشه.چون شما همین درصد را اعلام فرمودید.