مشاوره حقوقی رایگان - حذف سوء پیشینه

با سلام بنده در سال 78 در سن 16 سالگی مرتکب جرم سرقت مسلحانه ( البته حمل اسلحه ) که حدود دوماه در کانون تربیت و اصلاح زندان بازداشت بودم تا اینکه قاضی حکم به تبرئه با پرداخت جریمه نقدی شد که پرداخت و آزاد شدم و به درس و دانشگاه رفتم و طی این 20 سال گذشته مرتکب جرمی که محکومیت بدنبال داشته باشه نشدم ولی هرجا میرم وقتی استعلام میگیرن سابقه سرقت مسلحانه من درمیاد و اکنون میخواهم آنرا پاک کنم آیا امکان دارد

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

درخواست رفع اثر از سجل کیفری تنظیم و اقدام نمایید
پیروز باشید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

چنین چیزی امکان ندارد.هیچ سابقه ای بیست سال دوام ندارد.نهایتا بعد شش هفت سال همه سوابق پاک میشوند.برای شما که زیر سن بودید اصلا سابقه کیفری محسوب نمی شود.در پاسخ به استعلامات باید سابقه شما پاک نشان داده بشه.حتما با وکیل مشورت کنید.موردی نداریم که بعد از بیست سال سوسابقه نشان داده بشه.حتی مرتکب قتل هم می شدید الان باید سابقه شما پاک میشد