مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل سکه

باسلام خدمت شما وکلای محترم. چند وقت پیش به دلیل گرانی سکه دادخواست تعدیل سکه دادم. که بعد از مدتی پیام برام اومد که دوروز بعد نوبت دادگاه بود که متاسفانه من نتونستم برم. الان چطور میتونم برم از دوباره جلسه رو بزارم. میتونم واخواهی بدم. اگه میتونم چه زمانی باید بدم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایددوباره دادخواست تقدیم دادگاه نمایید.موفق باشید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام و عرض ادب : طبق قانون آئین دادرسی مدنی فاصله موعد ابلاغ تا جلسه رسیدگی بایستی 5 روز باشد و چنانچه این امر رعایت نگردد موجبات تجدید جلسه را فراهم میآورد فلذا درخواست با مضمون درخواست تجدید جلسه را از دادگاه رسیدگی کننده با درج عدم رعایت فاصله ابلاغ و تشکیل جلسه را تقدیم نمایید .