مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در معامله

با سلام مدت 3ماه پیش برای یک قرارداد دولتی مربوط به مناقصه شخصی با بنده تماس گرفت و در ازای اینکه بنده برنده مناقصه باشم و با توضیح اینکه شما برنده هستید و بزرگ نمایی و بشرط دوسال مبلغ 12 میلیون طی دو فقره چک به این شخص تحویل دادم.الان قراردادی در کار نیست و اون شخص هم چک هارو به یک نفر دیگه داده و تهدید می‌کنند به برگشت و شکایت از بنده. الان من باید چیکار کنم اونا سرم کلاه گذاشتن.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

وقتی کسی چکی رو صادر میکنه یعنی دینی برعهده دارد ومسئول پرداخت ان است مگر ثابت کنید چک ضمانت بوده وبطور امانی نزد ظرف بوده یا پرداخت شده باشد