مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف موتور سیکلت برای گواهینامه

باسلام در تاریخ 20/11/98 توسط پلیس راهور موتورم رو به علت نداشتن گواهینامه توقیف کردن و نامه دادن برم دادسرا و خانم قاضی فرمود نبرم اموزشگاه ثبت نام کنم و بعد از گذشت چند جلسه برگ ترخیص میدن ولی من در پیک موتوری کار میکردم و الان چند ماهه که کار نکردم و به خرج خانواده پنج نفریم موندم چطوری با این گرانی برم ثبت نام کنم و بعد از طی جلسات موتورم رو ازاد کنم؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام کار قاضی قانونی نیست ایشان باید به اتهام رانندگی بدونه گواهینامه رسیدگی کند و ترخیص موتور با پرداخت جریمه و داشتن بیمه هیچ مانعی ندارد