مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه

با سلام پدر بزرگ من اسمش حسن ... است سه پسر داشته به نامهای محمد و محمود و عارف که عارف پدر من است دوبرادر پدرم یک تقسیم نامه عادی تنظیم میکنند و تمام زمینهای پدری را با حدود اربعه بین خود تقسیم میکنند و متن تقسیم نامه به این صورت است تقسیم زمینهای مزروعی مرحوم حسن ... مابین وراث بدون ادعای هیچگونه غبن و فسخ و خیار به شرح زیر تقسیم میگردد1_ زمینهای آبی و دیم مربوط به محمود ... با حدود اربعه 2زمینهای دیم و آبی مربوط به محمد ... با حدود اربعه درپایان متن محمود و محمد اثرنگشت کرده اند و پارسال محمود میاد خونه ما و اثرانگشت پدرم عارف را زیر تقسیم نامه میگذارد و چون پدرم بیسواد بوده میگوید واسه اداره برقه و در این تقسیم نامه فقط یه اثر انگشت زده بدون اینکه در اون نوشته باشه از حق وحقوقه خودش گذشته و یا حتی یک قطعه زمین برایش در نظر گرفته باشند حال سوال من اینست پدرم با تنها این اثر انگشت زیر تقسیم نامه یعنی سهمشو بخشیده است و دیگر سهمی نمیبرد؟؟؟؟سوال دومم اینه آیا در تقسیم نامه عادی باید سهم همه وراث مشخص باشد

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این موضوع نیاز به مشاوره حضوری وحتماً ورود وکیل حاذق دارد ودر این مشاوره نمی گنجد.یاالله

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

اگر ثابت كنيد امضاء پدر بدون اطلاع از مفاد تقسيم نامه انجام شده ميتوانيد دعوي ابطال تقسيم نامه و تقسيم مال مشاع طرح نماييد.