مشاوره حقوقی رایگان - نقص عضو و از کار افتادگی

باسلام جوانی هستم 36ساله و در ارتش مشغول به کار هستم درسال 94به علت تنگی کانال نخاعی و از دست دادن اعصاب مچ پای راست مجبور به عمل جراحی و گذاشتن پلاتین در کمرم شدم که مدارکی را به بیمه کوثر آجا فرستادم و دکتر مربوطه فرمودن این نقص عضو بر اثر بیماری است و دیسک کمر یک بیماری محسوب میشود و حادثه نیست الان نه نقص عضو به من تعلق گرفته نه از کار افتادگی من باید با این مشکلم چه کاری انجام بدم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پزشک درست گفته.مگر اینکه شما بتوانید ثابت کنید که دیسک ناشی از کار بوده مانند جابجایی نهمات یا دیگ غذا.یاالله