مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید و توقیف ملک

با سلام. بنده ملکی رو قبل از ساخت پیش خرید کردم. وقتی کار تمام شد به یک نفر دیگه هم فروخته بود. حکم خلع ید گرفتیم و انجام شد. متعاقبش مالک اصلی با چکی که برای باقیمانده پول ملک بهش داده بودیم حکم توقیف ملک رو گرفت. الان قاضی پرونده اجازه سکونت ما رو تا مادامی که ملک به مزایده گذاشته میشه رو نمیدن. آیا راهی قانونی وجود داره که از ایشان بخواهیم اجازه سکونت رو بدن. و آیا کار ایشان قانونی یا خیر .
باتشکر از لطف شما

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

به وكيل مراجعه حضوري كنيد. قانوني نيست.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نگفتیدهمین یک خانه رادارید؟سندتوقیف میشود مگراجرای حکم باشد.موفق باشید