مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام پدربزرگ من سال 57فوت میکند که حین الفوت دو پسر و یک دختر داشته است، بعدش دوپسر زبانی همه زمینهارو بین هم تقسیم میکنند تاسال 84، سال 84یک تقسیم نامه عادی مینویسند و متن تقسیم نامه به این شکل است تقسیم زمین های زراعی مرحوم -مابین وراث-بدون ادعای هیچگونه فسخ به شرح ذیل تقسیم میگردد 1-زمین های دیم و آبی مربوط به کریم-باحدودومشخصات محلی......2زمین های مربوط به محرم باحدودومشخصات محلی...... ودذیل تقسیم نامه هردو پسر اثرانگشت میزنند بعدش سال 95یکی از پسرها میاد خونه دختر که مادر من باشه و این تقسیم نامه رو میاره خونه ما و یکی از برادرام که مهندس عمرانه میخونه و داییم بهش میگه که کاری به سهم مادرتونداره همونطور که میبینی این تقسیم نامه سهمی واسه مادر تولحاظ نشده هروقت مادرت سهم بخواد سهمشو باید بدیم بگومادرت اثرانگشت کنه واسه اداره برق میخوام وبرادرمن اثرانگشت مادرمو میزاره پای تقسیم نامه وبادست خط خودش اسم مادرمو بغل اثرانگشتش مینویسه بعدچندماه مادرم گفت سهممو بدید ولی دوتاداییم گفتن نمیدیم بعدش مادرم دادخواست تقسیم ماترک ودرصورت غیرقابل تقسیم بودن دستورفروش تقدیم دادگاه نمود دو جلسه دادگاه تشکیل شد وکیل داییهام اظهارداشت که مادر من با اثر انگشت تقسیم نامه سهمشو بخشیده وصلح کرده و قاضی قرار صآدر کرد ابتدا تقسیم نامه باطل وبعد باید درخواست تقسیم دهیم مادر ماهم دادخواست ابطال تقسیم نامه تقدیم دادگاه نمود و یک ماه دیگر جلسه داریم حال سوال من اینست باتوجه به اینکه تقسیم نامه به اثرانگشت دو برادر و مادر من رسیده آیا مادرم با تنها یک اثر انگشت بدون داشتن هیچ سهمی در تقسیم نامه به این معنی است که بخشیده؟ آیا میتوان در تقسیم نامه سهم یکی از ورثه لحاظ نکرد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال تکراری است.یاالله

پرسشگر :

جناب وکیل من اولین باره این موضوع رو مطرح کردم لطفا راهنما یی بفرمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،واقعابایک پاسخ چیزی متوجه نخواهیدشد،این کار،کسی رامیخواهدکه حقوق خوانده باشدوازقانون مطلع باشد،مراجعه حضوری بایک وکیل داشته باشید.موفق باشید