مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پلاک عمومی به شخصی

چگونه پلاک خودرو عمومی بین شهری را به شخصی تبدیل کنم

پاسخ ها :

سحر باقری

سرکار خانم سحر باقری :

1- معرفی نامه توسط سازمان تاكسیرانی در شهرهایی كه شركت مذكور تشكیل نگردیده مالك باید شخصا به واحد راهنمایی و رانندگی مربوطه مراجعه نماید .
2- ارایه اسناد مالكیت وسیله نقلیه كه الزاما به نام مالك باشد .
3- بازدید وسیله نقلیه توسط كارشناس عالی تصادفات و امور فنی
4- گواهی عدم خلاف از واحد اجراییات
5- ارایه مفاصا حساب عوارض شهرداری و مالیات اداری
6- اتومبیل تبدیلی باید حداقل پنج سال بعد از تاریخ شماره گذاری اولیه به ارایه خدمات در سرویس عمومی پرداخته باشد .
7- ارایه بیمه نامه معتبر شخص ثالث .
8- رسید پرداخت فیشهای بهای پلاك نو شماره شخصی
9- احراز سكونت مالك
10- ارایه جفت پلاك