مشاوره حقوقی رایگان - ماشينم را بدون اجازه فروختن

باسلام. برج 12برای من ابلاغیه اومد که بیا سند بزن. در صورتی که من ماشین نفروختم. ماشینم دست پدرم بوده. اونها چون با من دعوا کردن از لج ماشین رو فروختن قولنامه ای که نشان ميدن با اسم و مشخصات من هستش به عنوان فروشنده .. قولنامه رو خریدار نوشته خریدار هم ميدانسته صاحب خودرو پدرم نیست. من ميخوام از کسی که ماشین رو خریده شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید با عنوان فضولی امکان داره ماشین رو به من برگردونن.

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

همین که شما امضاء منتسب به خود در قرارداد را انکار نموده و کارشناس خط این ادعا را تأیید نماید موضوع منتفی خواهد شد
چنانچه ادعای معامله فضولی نمودند اعلام کنید که معامله را تنفیذ نمی نمایید