مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق مرد

آیا در صورت درخواست طلاق از جانب مرد، اموال شرکتی که وی در آن سهامدار است نیز شامل بخشش به زن می شود؟

پاسخ ها :

عرفان  حجاب

جناب آقای عرفان حجاب :

اگه این سهام بعد از عقد تحصیل شده باشه مشمول قاعده تنصیف اموال میشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد.
ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده با‌شد.
ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. زوجه ناشزه نباشد.
رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد.
خامسا،ممکن است 5تا50درصد متغییر باشد دقیق نصف اموال نیست، بستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود.
بعد از طلاق به وجود می‌آید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست