مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل و تهدید

باسلام
من به همسرم وکالت بلاعزل دادم برای خرید و فروش. تمام امور مالی. در صورتیکه هیچی ندارم هیچ ملکی ندارم و چیزی بنامم نیست. ایشون الان منو تهدید میکنه که من میخوام خانه ای به قیمت 10 میلیارد رو بنام تو بفروشم. و تو بخاطر فروش مال غیر به زندان میری. اقایی تماس میگیره به من میگه من وکیل ایشون هستم بیا به من پول بده تا من که وکیل همسرتون هستم وکالت و باطل کنم. الان حدود یک هفته هست این اقا میگه بیا همدان به من 60 میلیون بده تا من که وکیل همسرتون هستم وکالت و فسخ کنم. تا تو دردسر نیوفتی. همسرت داره همچین کاری رو میکنه. حتی من پیام های تهدید هم از همسرم دارم.
وقتی چیزی بنام من نیست میشه اینکارو انجام بده همسرم. یا این اقا به نظرم اصلا وکیل نیستند. من خیلی وکلای همدان رو جستجو کردم کسی به نام این شخص وکیل نبوده.
در ضمن این اقا میگه همسرتون میخواد براتون پاپوش درست کنه که شما با کسی بودید درصورتیکه من کرج هستم همسرم همدان اصلا 16 ماه ما همدیگرو ندیدیم و اینها به هر روشی میخوان از من پول بگیرند. ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام فروش منزل غیر به وکالت باعث محکومیت خود وکیل میشود و مسولیتی متوجه شما نیست . ولی شما می توانید از طریق همون پیامکا وکالت رو در دادگاه باطل کنید .