مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عدم تمکین به دلیل عسر و حرج

با سلام شوهرم اختلال شخصیتی نوع a و b داره توسط پزشکی قانونی اثبات شده البته قبل از این که من بتونم این مطلب رو اثبات کنم (دادگاه به مدت چهار سال به درخواست من مبنی بر مراجعه همسرم به پزشکی قانونی توجه نمیکرد و خودشون هم میگفتن سالم هستم) در عدم تمکین محکوم شدم بنابرین ایشون تونستن با اجازه دادگاه ازدواج مجدد کنند و هیچ نفقه ای به من تعلق نگرفت حال که اختلال شخصیتی اثبات شده درخواست طلاق به دلیل عسر حرج من در دادگاه بدوی رد شده با توجه به اینکه من چهار سال بلا تکلیف هستم ایشون هم که ازدواج کردن اگه درخواست عدم تمکین به دلیل عسر حرج بدم به نظر تون رای به نفع من میدن؟چه جور میتوانم طلاق بگیرم
لطفا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

نادر قنبری

جناب آقای نادر قنبری :

سلام
بله با توجه به رای جدیدی که شما گرفتید و‌بلاتکلیفی چند ساله و ازدواج مجدد زوج
غیر و حرج شما محرز است

پرسشگر :

سلام با تشکر
پس چرا درخواست طلاق رد شد امیدی به دادگاه تجدید نظر هست؟
لطفا بگین برا طلاق چکار میتونم بکنم؟
یا فقط میتونم رای عدم تمکین بگیرم؟
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است به صورت حضوری به یک وکیل مراجعه کنید یا در همین وب سایت درخواست تنظیم دادخواست بدهید تا وکلا با دریافت هزینه دادخواست مناسب را برایتان تدوین کنند.