مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
اگه بخواهیم ارثی که پدر برامون گذاشته که شامل 5 واحده که هر واحد 100 میلیون تومان ارزش داره بین 3 پسر و 3 دختر و یک همسر تقسیم کنیم چقدر به هر کدام میرسه میزان مالیاتش چقدره و 2 پسر که هنوز ازدواج نکردن تو سهمشون تغییری پیش میاد و مادری که مهریه اش داده نشده ممنون میشم مبلغ هر کسی و بفرمایید متشکر از شما که وقت میگذارید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

پسر دوتا سهم دختر یه سهم مادر یک چهارم مادرهم میتواند مهریه خود رامطالبه کند وازدواج پسرهم تاثیری ندارد