مشاوره حقوقی رایگان - نفقه مدت حکم تمکین

سلام
من زوجه هستم، بخاطر بدرفتاری زوج شهریور 96 منزل را ترک کردم ولی زوج دادخواست تمکین زد و حکم به نفع زوج صادر شد ،، بخاطر بدرفتاری زوج به حکم اعتراض کردم و حکم تجدیدنظر 25 اسفند 96 ابلاغ و حکم دادگاه بدوی تأیید کرد و به نفع زوج شد. شوهرم بعد از عید نوروز تاریخ 21 فروردین 97 اجراییه زد و به من مهلت ده روزه دادن ،، من دو روز مانده به اتمام مهلت اجراییه لایحه آمادگی به اجرای احکام ارائه کردم. /// سوالم اینست با توجه به توضیحات من اگر به منزل شوهرم بروم و زندگی را شروع کنیم از تاریخ شهریور 96 روز دادخواست شوهرم تا 21 فروردین 97 که مدت حکم تمکین بوده به من نفقه تعلق میگیرد یا تعلق نمیگیرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ //// (( اکثر وکلا در سایت ها از لغات حقوقی راهنمایی کردند که من متوجه نشدم ، لطفا دقیق راهنماییم کنید چون میخواهم نفقه خود را بگیرم.)) / تشکر

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

نفقه درصورت تمکین به زن تعلق میگیرید ون دراین مدت تمکین نکردید پس نفقه هم ندارید