مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی و اخذ خسارت

با سلام
اینجانب ملک نوسازی را در فروردین ماه 96 خریداری کردم و در ازای پرداخت 90 درصد مبلغ ملک آن را تحویل گرفتم و تاریخ تنظیم سند در مبایعه نامه 20 شهریور ذکر شده است.
پایان کار و تنظیم سند چند واحد (مربوط به یک نفر از 3 شریک ساختمان) در بهمن ماه 96 انجام شده است ولی مالک واحد من ظاهرا با شریک دیگر در تقسیم واحدها مشکلاتی دارند که تنظیم سند را امروز و فردا می کنند از من مدارک برای تنظیم سند هم دریافت کرده اند ولی هنوز اقدام نکرده اند.
سوال من این است درصورت دادخواست الزام به تنظیم سند؛ آیا می توانم از بندی که مربوط به اخذ خسارت تاخیر در تعهدات (روزانه 150 هزار تومان) تعیین شده است استفاده کنم یا حتما گواهی عدم حضور در محضر لازم است؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

اولا سلام دومأ بايد گفت كه پاسخ صحيح نسبت بسوال شما مستلزم رويت متن قرارداد مبايعنامه هستش.اما بفرض صحت وداشتن چنين شرطى در مبايعنامه خسارت بشما تعلق خواهدگرفت .درثانى گرفتن گواهى عدم حضور از دفترخانه اسنادرسمى واجب وبشما خيلى كمك ميكنه وحتما اين گواهى رو از دفتر خانه اسنادرسمى مربوطه اخذ نماييد.