مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام
برادر خانوم بنده هزار دستگاه خودرو که که سند پارکینسون بنام بنده بوده را تو یه دفترخانه که با اونا آشنا بوده ماشین رو بعد از فروختن رفته توی دفترخانه سودآور به صورت قطعی بنام خریدار زده و الان من شکایت کردم پرونده رو ارجاع دادن به کارشناسی میخواستم بدونم بعد از اثبات جعلی بودن امضا جرم دفتر خونه و اون کسی که امضا کرده چی هستش مجازاتش چگونه هستش؟؟؟ ممنون اگر جواب زودتر بدید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
1. هر یک از مستخدمین و اجزای ثبت اسناد و املاک و صاحبان دفا‌تر رسمی عامداً یکی از جرم‌های ذیل را مرتکب شود جاعل در اسناد رسمی محسوب و به مجازاتی که برای جعل و تزویر اسناد رسمی مقرر است محکوم خواهد شد
2.انتقال مال غیر علاوه بر اینکه به یک نفر آسیب می‌زند، باعث بر هم خوردن آرامش جامعه هم می‌شود، به همین دلیل، قانون‌گذار مجازات سختی را برای آن در نظر گرفته است. حبس از یک تا هفت سال.
پرداخت جزای نقدی معادل مالی که دریافت کرده است.
بازگرداندن مال به صاحب آن.
انفصال مادام‌العمر از خدمات دولتی (اگر مرتکب از کارکنان دولت باشد).