مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام
برادر خانوم بنده 5 دستگاه خودرو که سند مالکیتشون که بنام بنده بود رو توی یه دفترخونه که از اشناهاشون بوده اول بصورت وکالت کاری و بعدش بصورت سند قطعی امضا بجای بنده کرده و فروخته حالا من شکایت کردم و پرونده رو ارجاع دادن به کارشناسی میخواستم ببینیم بعد از کارشناسی که معلوم بشه امضای من نیستش نتیجه چی میشه و مجازات امضا کننده دفترخانه چی هستش

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

درود ...احتمالا بعد از این نظر کارشناس ..اعتراض به نظریه کارشناسی میشه ..بعداز نظر هییت سه نفره و 5 نفره کارشناسی و تایید این مطلب مجازات جعل براشون تعیین میشه