مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام بنده یه دوستی داشتم که چند سال با هم بودیم و از من چک میگرفت و پولش را هم پرداخت میکرد 3ماه پیش اومد یه چک 100میلیونی بهش دادم و یک ماه بعد متواری شده شخصی که چک من دستشه چک را برگشت زدن و حقوقی شکایت کرده چک را من صادر کردم ولی من بدهکار نیستم من 40 سالمه و تا حالا دادگاه نرفتم الان باید چی جواب به قاضی بدهم در توانم نیست که چک را پاس کنم ایا میتونم چک تقسیط کم یا باید برم زندان چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

در جلسه اول دادرسی از جلب ثالث میتونید استفاده کنید و اگر محکوم شدید بعد از قطعیت رای میتونید علیه دوستتون دادخواست مطالبه بدید البته اثبات موضوع با شماست.

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

بهرحال شما صادر کننده چک هستید و باید پرداخت کنید ..میتونید تقاضای اعسار کنید و پس از پرداخت ، حقوق خود را از دوست متواری طلب کنید ..البته اگه دسترسی به ایشان داشته باشبد