مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ارتباط داشتن همسر با مرد دیگری بعد از طلاق

سلام و خداقوت به شما
بنده خانمم با مرد دیگری در ارتباط بود و هر کاری کردم بخاطر بچه ای که داشتیم بهش فرصت دادم برگرده اما با گول زدن بنده وکالت طلاق را گرفته و اقدام به طلاق کرد و مهریه را به اجرا گذاشت الان بنده بعد از طلاق میخاهم بدانم با وجود پیامکهای فراوانی که از هردوی آنها که به من داده بودند مبنی بر اینکه همدیگه رو دوست دارن و خیلی حرفای دیگه و آنها را در گوشی دارم و خانواده و اهالی محل آنها را با هم دیده بودند و خودم دیده بودم و چندین بار به بهانه اینکه اگه وسایل خانه را ندهم بچه ام که 4 سالش بود را میبرم چون حضانت با او بود میتوانم اقدام به شکایت کنم و حداقل بتوانم مهریه را کنسل کنم چون حتی در دادگاه مهریه حاضر نمیشود و البته خانواده اون آقای که با خانم بنده حتی شکایت کرده بودند و دنبالشان میگشتند پیدایشان نکردند نیز از این قضیه شاکی بودند خواهشا راهنمایی کنید و چه مدارکی لازم است تهیه کنم ضمنا فرزندم نزد من است چون جلوی قاضی فرزندم را تحویل بنده داد.

پاسخ ها :

پرسشگر :

خواهشا راهنمایی کنید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

مهریه ربطی به طلاق ندارد و شما باید مهریه را بدهید.

پرسشگر :

اگه خیانتش ثابت بشه و اینکه با حقه از من وکالت گرفته ب
امکان داره مهریه رو کنسل کنن

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه طلاق گرفتید شما دیگه در شکایت ذینفع نیستی

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز اولا مهریه ربطی به مواردی که فرموده اید ندارد و زن در هر حال میتواند مهرش را بگیرد لیکن شما میتوانید دادخواست اعسار داده و مهریه را تقسیط نمایید . ثانیا در خصوص طرح شکایت کیفری از آنجا که در هر حال آن خانم و آقا ارتباط نامشروع داشته اند شما میتوانید علیه آنها به استناد مدارک گفته شده (پیامها و شهود ) شکایت کرده و آنان را به اتهام داشتن رابطه نامشروع تعقیب نمایید . در خصوص فرزندتان نیز میتوانید در صورت اثبات رابطه نامشروع آنها حضانت طفل را به دلیل عدم صلاحیت اخلاقی مادر بگیرید