مشاوره حقوقی رایگان - حصارکشی مرز باغ و زمین زراعی

با سلام و عرض ادب. پدرم باغی در شمال کشور داره که با زمین کشاورزی همسایه سر مرز مشکل دارن. از گذشته باغ در سطح بلند تر از زمین زراعی بوده و کنارشم یه جوب بوده و همسایه راهی ازونجا نداشت که بعدها اون جوب رو هم برداشته و به زمینش اضافه کرده، دور تا دور باغ ما هم سیم‌خاردار بود. چندماه پیش پدرم اون بلندی رو برداشت و مسطح کرد و دیگه سیم نکشید تا اینکه دیدیم همسایه هی مرز رو میتراشه و از باغ به زمینش اضافه میکنه. تصمیم گرفتیم مرز رو بلوک بزنیم تا جلوی پیشرویش رو بگیریم. زنگ زدیم بهش بیاد سر زمین موقع حصارکشی، گفت زمین مال پسرمه به اون بگید. پسرش اومد و ما داخل باغ خودمون رو کندیم و بلوک گذاشتیم نه مرز بین دو زمین رو. خودشم اومد دید. پایه آهنی زدیم و فرداش همون سیم خارداری که قبلا اونجا بود رو وصل کردیم و پسرشم دوباره اومد دید و کار ما تا شب طول کشید. فردا بعد از ظهرش متوجه شدیم که همسایه رفته دیوار رو تخریب کرده و پایه ها و سیم خاردار رو انداخته. ما زنگ زدیم پلیس اومد گزارش نوشت، حالا سوالم اینه که قانون چی میگه درباره این مسئله؟ ما باید از نظر قانونی باید چطور حصار میکردیم و آیا ایشون حق تخریب داشته؟ در ضمن همسایه شرخره و قانون رو بلده و با پلیس هماهنگ! جوری که به راحتی جلوش اعتراف میکرد دیوار رو خراب کرده و تهدیدمون میکرد که میاد خونه‌مونم خراب میکنه و باغ رو از بین میبره و پسرشم اشراره و هر روز با یکی دعوا دارن. ما وقتی رفتیم کلانتری گزارش رو بگیریم برای شکایت دیدیم پلیس همه چیزو وارونه نوشته و در آخر گزارش اضافه کرده که تخریبی دیده نشد! رفتیم پیش رئیس و موضوع رو گفتیم و گزارش رو تغییر دادن. ما چیکار کنیم که هم حقمون ضایع نشه هم از شرشون در امان باشیم. پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام ایشون مرتکب جرم تخریب شده...اجازه نداره ابزار شما را تخریب کنه