مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دادرسی کیفری

باسلام ..حدود 3ماه پیش دو برادر من با شخصی دعوا کردند و هرسه چاقو خوردند و بعد بهبودی یک ماه زندان رفتند برادرای من رضایت به رضایت کردند با این شخص بعد دولت جزای نقدی برای بردارام برید و بعد از اعتراض امروز جواب اعتراض اومده و نوشته که بماده 442ایین دادرسی کیفری از هر کدام دومیلیون و پانصد تومان تخفیف و تبدیل مینماید میخواستم بدونم نفری دو و نیم میلیون کم میشه از جزای نقدی یا باید نفری دو نیم پرداخت کنن ممنون میشم سریع جواب بدید چون برادرام خیلی استرس دارن باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این ماده مختص تخفیف تا یک سوم از جزای مد نظر است پس از جزای نقدی برادارن محترمتان هر یک دو میلیون و پانصد کم می شود