مشاوره حقوقی رایگان - در سامانه ثنا علیه بنده شکایت شده

با توجه به اینکه تازگی در سامانه ثنا ثبت نام کرده ام به خاطر شکایت علیه شخصی. در قسمت اوراق قضایی دیدم که علیه من شکایت شده و برای من عجیب بود. فقط اسم و فامیل مشابه من است و شماره ملی هم نزده. ظاهرا حکم هم صادر شده. درصورتی که موارد گفته شده و اشخاص شاکی را بنده نه میشناسم و نه همچین مواردی داشته ام. الان چه باید بکنم؟؟؟ لطفا پاسخ دهید بنده تا به الان رنگ کلانتری ها هم ندیده ام!!!! حال چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز ممکن است اشتباه تایپی رخ داده باشد فلذا به بازپرسی و یا شعبه مربوطه مراجعه و موضوع را به مدیر شعبه اعلام نمایید. ان شاء الله موضوع مهمی نیست