مشاوره حقوقی رایگان - طلب دین

باسلام بنده حدود7 ماه قبل مبلغ 12000000تومان به یکی از دوستان خود قرض دادم و قرار بود 20روزه طلبش را پرداخت نماید. اما با گذشت 7ماه میگه شکایت کن مدرکی از من نداری. تنها مدرک من نیز پرینت حسابم می باشه که از کارتم به کارت ایشان انتقال داده شده است و پیامکها و صدای ضبط شده ایشان لطفا راهنمائی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع را می توانید از طریق تحصیل ناروا و از محکمه حقوق پیگیری نمایید البته در شورای حل اختلاف و به نتیجه می رسید