مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

حدود سیزده سال قبل پدر اینجانب فوت میکنن و برادرم اقدام به انحصار وراثت میکنه و اسم من و خواهر دیگرم رو قرار نمیده و ارثیه پدرم 7 هکتار زمین کشاورزی هیئتی بودن حالا زمانی که ما برا کلاهبرداری اقدام کردیم شامل مروز زمان شده و گفت چون ده سال گذشته نمی تونید کیفری اقدام کنید ولی میتونید حقوقی اقدام کنید حالا اولین کاری که من میتونم انجام بدم چی هست؟؟؟و اینکه من باید منافع این چند ساله از زمینها رو مطالبه کنم؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام با ثابت کردن رابطه فرزندی تموم معاملات و سندها باطل میشه