مشاوره حقوقی رایگان - چگونه معانیه مجدد در پزشکی قانونی بگیرم

سلام بنده به وسیله ی خودروی با دو سر نشین مورد زدو خورد قرار گرفتم و از دو چشم دچار کبودی و باد شدید شدم زمانی که به پزشکی قانون مراجع کردم به دلیل باد شدید نه من و نه پزشک متوجه لخته خون در چشم نشدیم و وقتی باد چشم از بین رفت متوجه موضوع شدم حال پرونده پزشکی من بسته شده و میگویند باید دستور قاضی باشد اما پرونده شکایت بنده در کلانتری است و تا زمانی که خودرو توقیف نشود به دادگاه ارجاع داده نمیشود
ایا راهی هست که بتوانم سریع تر حکم قاضی را برای معاینه مجدد دریافت کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای معاینه مجددبه شعبه مراجعه نمایید،به شما نامه خواهدداد.موفق باشید