مشاوره حقوقی رایگان - جلب همسر برای مهریه

سلام خسته نباشید.بنده و همسرم در دوره عقد هستیم. بنابه دلایل مختلف خیلی مشکل داشتیم و باهم ارتباط داشتیم دوره عقد. حال بنده مهریه ام رو اجرا گذاشتم و ایشان اعسار دادن و اعسارشون رد شد.سپس به تجدیدنظر فرستاده شد و قطعی شد که تعداد سکه هایی که بنده اجرا گذاشتم رو ایشان یه جا پرداخت کنن. و بنده حکم جلب گرفتم و جلب کردم و ایشان گفتن ندارم یه جا بدم با اینکه استطاعت مالی دارند. ایشان الان تازه زندان هستن. میخاستم ببینم. الان مهریه منو یه جا پرداخت میکنن در زندان؟ قسطی میشه؟ اعسار میدن؟وثیقه میذارن؟ بعد اگه وثیقه یا سند بزارن من میتونم نقدش کنم چه اقدامی میتونن ایشان انجام بدن. ممنون میشم از خدمتتون که راهنمایی لازم رو مبذور بفرمایید..

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شوهرشمامیتوانددرزندان هم مجددا تقاضای اعساروتقسیط بدهد.موفق باشید