مشاوره حقوقی رایگان - حذف توضیحات شناسنامه

با سلام و احترام
زمانی که پدرم بعد از متولد شدن من به ثبت احوال مراجعه میکند متاسفانه کارشناس ثبت احوال نام خانوادگی را اشتباه متوجه میشود و در شناسنامه هم در قراردادن نقطه ها اشتباه میکند و به این صورت نام خانوادگی بنده با نام خانوادگی پدرم مغایر میشود. متاسفانه پدرم همان موقع متوجه اشتباه ثبت احوال نشدند و چند سال بعد یعنی زمانی که قرار بود من به مدرسه بروم متوجه شدند و به ثبت احوال مراجعه کردند و نسبت به اشتباه و مغایرت فامیلی خود و فرزندش اعتراض نمودند که ثبت احوال نیز یک شناسنامه المثنی صادر کردند و در صفحه توضیحات دقیقا قید کردند که طبق رای شماره فلان هیات حل اختلاف ثبت احوال نام خانوادگی صاحب این سند از x به y اصلاح شده است. هم اکنون نیز همان شناسنامه المثنی نزد بنده بوده و هنوز شناسنامه جدید نگرفته ام.
براساس مطالب بالا و در خصوص خطای انسانی صورت گرفته شده در ثبت احوال و نیز درج عبارت اصلاح شده است، آیا امکان حذف توضیحات در شناسنامه وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای معاینه مجددبه شعبه مراجعه نمایید،به شما نامه خواهدداد.موفق باشید