مشاوره حقوقی رایگان - کسر یک چهارم و یک سوم بابت مهریه

با سلام. من از همسرم طلاق گرفتم و بچه هم داریم که در رای دادگاه در حضانت من میباشد و پیش منه. مهریه رو از اداره ثبت به اجرا گذاشتم که بعد طلاق یک سوم کسر میشد ولی الان رفتن دوباره یک چهارم از دریافتی کسر میکنن. به چه دلیل چون همسر سابقم هنوز مجرد و ازدواج مجدد نداشته. فرزندهم طبق رای دادگاه در حال حاضر در حضانت من هست. پس باید یک سوم از دریافتی کسر شود ؟لطفا یک سوم و یک چهارم در چه صورتی کسر میشود ؟ممنونم میشم توضیح بدهید؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

طبق قانون در صورتی که شخص متاهل باشد ،یک چهارم از حقوق او بابت بدهی کسر می شود.

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درصورت وجود فرزند و همسر یک چهارم و درغیر اینصورت یک سوم حقوق قابل توقیف هست