مشاوره حقوقی رایگان - رفع شکایت پلاک خودرو

با سلام بنده برج 10 سال 96 خودروی یکی از آشنایان رو خریدم اما تعویض پلاک نکردم کل پولش رو دادم بعد چند روز متاسفانه خودرو به سرقت رفت و بعد 25 روز پیدا شد و خلاصه با هزار بدبختی ماشین رو آزاد کردم بعد که واسه تعویض پلاک مراجعه کردم متوجه شدم صاحب سند یه نفر دیگس و ماشین چند دست تفویض وکالت فروش شده و همچنین تاریخ تعویض پلاکش هم گذشته با هزار بدبختی شماره نفر قبلی که وکالت به نامش بوده بود رو پیدا کردم اما ایشون تا فهمید این قضیه پیش اومده درخواست کرد که مبلغ 500 هزار بهش بدم تا وقت تعویض پلاک رو تمدید کنه که من دلیلش رو پرسیدم گفت همینطوری بعدش حالا رفته شکایت کرده و الزام به فک پلاک زده و ماشین توقیف تو پارکینگ هست امروز به دادگاه مراجعه کردم و توضیح دادم اما قاضی اصلا نذاشت حرف بزنم و گفت مقصری با اینکه قولنامه با مهر نمایشگاه و امضا شهود وجود داشت و همچنین یه وکالت کاری از آشنام به نام من هم هست اما قاضی هیچ توجه نکرد و گفت باید طرف بیاد گفتم که من در فلان تاریخ تسویه کردم و مدرک هم وجود داره و هم شاهد وکالت کاری هم دارم اما ایشون توجه نکرد خواستم یه راه حل برام بگید چون اون طرف دندون تیز کرده و بدون هیچ مدرک و سندی میگه الان که شکایت شده باید دو میلیون بدی حالا این ماشین تنها راه درامد من و خانوادمه کمک کنید لطفا

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما باید بر علیه کلیه فرئشنذگان قبلی تا صاحب سند طرح دعوی با موضوعیت الزام به تنظیم سند بکنید.یاالله