مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. همسرم به دلیل عدم تمکین من در سال گذشته، ازدواج مجدد نموده. من هم حالا از روی لجبازی یا شاید هم راهنمایی های اشتباه درخواست تمکین زدم ولی نمیخوام برگردم پیشش و حکم قطعی این بود که خانه و لوازم مهیا کنند تا من بروم در غیر این صورت ماهانه چارصد تومان نفقه بدهند. از این موضوع چهار پنج ماهی میگذره و من تقریبا ده روز پیش عریضه نوشتن که تا 15روز تهیه کنند وگرنه چهارصد تومن رو پرداخت کنند. من در شهر دیگری دانشجو میباشم همسرم نامه ای به حراست دانشگاه فرستاده در خصوص نفقه و راضی نبودن من در درس خواندنش. میخوام بدونم مشکلی میتونه برای من در اینجا بوجود بیاره که مانع درس خوندنم بشه؟ به نظر شما من نفقه رو ول کنم و فقط دنبال مهریه ام باشم اخه از این موضوع میترسم که آخر فقط من ضرر کنم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

یلام علیکم.1-خیر 2-خیر 3-بلی.یاالله

یک وکیل

سلام
تحت هیچ شرایطی درستان را ترک نکین
مهریه را اقدام نمایید
دادخواست افزایش نفقه با توجه به تورم بدهید
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید شماره بنده ذکر شده است