مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه تخفیف طبق کد برنامه فروش

سلام. قبل سال شرکت ... برنامه فروش ویژه داشت که هم سود مشارکت داشت هم تخفیف خرید خودرو ایرانی. بعدش بنده رفتم از نمایندگی پرسیدم گفت که این برنامه فروش هم میتونی بنام خودت هم کارتکسی ثبت نام کنی بنده ثبت نام کردم بعد زنگ زدم خدمات مشتریان ... گفتش فقط سند بنام ثبت نام کنی تخفیف خرید خودرو ایرانی تعلق میگیره در صورتی که کد برنامه فروشی که کارتکسی ثبت نام کردم همون کده، در صورت عدم تخفیف خرید خودرو ایرانی از شرکت شکایت کنم یا نمایندگی که گفتن هردو صورت ثبت نام تخفیف تعلق میگیره. شکایتم چی باشه! خدا خیرتون بده لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام غلیکم.در صورت اثبات وجود تعهد شرکت، دادخواست الزام به ایفای تعهد تقدیم کنید.یاالله