مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان و خودداری فروشنده از سند زدن آن

باسلام و احترام اینجانب یه واحدآپارتمان را در اردیبهشت 96 از طریق مشاور املاک پیش خرید نمودم مقرر بود تا پایان مهرماه واحد تحویل و سند واحد تا پایان سال96 اماده و بنام زده شود تحویل ملک با چهار ماه تاخیر انجام گرفت و اقدامی برای سند زدن و گرفتن پایان کار از طرف فروشنده و صاحب زمینی که مشارکتی ساخته اند صورت نگرفته است پرس و جو کردیم بدهی 50میلیون تومان به شهرداری دارن و شهرداری هم به همین دلیل مجوز نصب علمک گاز را نمیدهد از همه بدتر اینکه متوجه شدیم برای هر واحد 50میلیون وام گرفته شده که ما اصلا در جریان قرار نگرفته ایم و مشاور املاک هم چیزی عنوان نکرده است لذا سوال بنده این است که بهترین کار ما میتونه شکایت از فروشنده و صاحب زمین باشه که سند نمیزنند و وام بدون اطلاع خریداران گرفته اند یا از مشاور املاک باشد که کمیسیون بنگاه رو گرفته و اطلاعات اولیه یک معامله صادقانه رو از ما پنهان نموده است؟؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- دادخواست الزام به تنظیم سند 2- قرارداد باید مطالعه شود.یاالله