مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف خودرو

با سلام
من از .... یک خودرو تحویل گرفتم چندتا از قسطام عقب افتاد و دیر پرداخت کردم ولی بطور کامل پرداخت کردم و قسطی باقی نماند اما بعد از یک ماه با من تماس گرفته شد که اقساط شامل جریمه دیرکرد شده است من هم در همان وقت خواستم روش پرداخت جریمه را بگن که پرداخت کنم و نزدیک به 1 ماه من را سرکار گذاشتند که قرار است نماینده ما به بندرعباس بیاید تا من بتوانم تسویه حساب کنم. بهرحال در 2 بعد از اولین تماس که از طرف یک شرکت واسطه بود دوباره تماس گرفتند حکم توقیف خودروی من داده شده است این در صورتی است که هیچ گونه اعلام رسمی نشده است.
آیا میتوانند بدون اطلاع قبلی و به این شکل موزیانه برای خودشون حکم توقیف خودرویی که کل اقساط کامل پرداخت شده است و فقط جریمه دیرکرد باقی بوده که اصلا به مشتری اعلام نکردند را بدهند؟

پاسخ ها :

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

سلام هرچند ازنظراخلاقی بهتربود به شما رسما اطلاع دهند اما بنظر من عمل ایشان قانونی است