مشاوره حقوقی رایگان - رفتار پدر مادر در سن پایین 18 سال

سلام من پسری هستم که تازه وارد 16 سالگی شدم پدرمادرم هر روز با ازار و اذیت و فحاشی من رو میخوان از خونه بیرون کنن اگر من رو از خانه بیرون کنن چگونه میتوانم از اون ها شکایت کنم چون مشکل مالی هم ندارن ایا اصلا میتونم شکایتم کنم؟
مثلا یک مقدار از فیش حقوقی پدرم به من تعلق بگیره و برم جایی دیگه ای زندگی کنم؟
چون خودم واقعا دارم اذیت میشم و هیچ علاقه ای به پدر مادرم ندارم

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

سلام
به جرم کودک ازاری و توهین و ضرب و شتم و ازار و اذیت از طریق دادستانی شکایت کنید.