مشاوره حقوقی رایگان - اسناد و املاک

با سلام اگر کسی بخواهد با پدرش ملکی را بطور شراکتی بخرد و مثلا کاری کنند که سند فعلا به نام پدر باشد تا موقع حیات ایشان و بعد از فوت پدر بلا استثنا به خود فرد برسد و دیگران نتوانند آن را جزو ارث حساب کنند و به صورت شش دانگ به خود فرد برسد باید چکار کند؟

پاسخ ها :

مسعود براتی

مسعود براتی:

سلام،برای چی میخواهب اینکارو کنی سند را سه دانگ سه دانگ بزنید به اسم هر دوتاتون.