مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پیش پرداخت مهریه تقسیط دوباره آن

با سلام
من محکوم به 100 سکه تمام بهار ازادی عندالمطالبه شدم و با دادخواست اعسار من تبدیل به 20 عدد سکه پیش پرداخت و هر 2 ماه یک سکه محکوم شدم و دوباره با دادخواست تعدیل اینجانب قاضی موافقت و تبدیل حکم از 20 سکه به 15 سکه و هر دو ماه به سه ماه یک سکه تبدیل گردید. حال از پانزده سکه بنده با استماع از دادگاه یکبار 4 سکه و پس از 15 روز دیگر 4 سکه دیگر به اجرای احکام مدنی تقدیم نمودم حال با توجه به اوضاع اقتصادی و معذل مادی و درآمدی اکنون نمیتوانم بقیه پیش پرداخت را پرداخت نمایم . سوال بنده اینکه ایا میتوانم دوباره اعسار دهم . چگونه و با چه موضوعی درخواست نمایم . لطفا راهنمایی نمایید
با تشکر