مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند با فروشنده خودرو

با سلام
بنده 3ماه پیش یک ماشین 206 مدل 94 رو خریداری کردم و اقدام به تنظیم سند نکردم بعد یک هفته از فروشنده درخواست وکالت فروش کردم و هزینه را تمام و کمال پرداخت کردم ولی حالا قریب به 3 ماه هست که امروز و فردا می کنن و وکالت را نمی فرستن حالا میگن که ماشین را پس میگیرن و مبلغ رو پس میدن ولی حالا ماشین 4 میلیون گرون تر شده ایا می تونم با شکایت مبلغ رو به قیمت روز خودرو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اول باید بدونید که سند بنام چه کسی است.. و آیا اجازه فروش داشته ..اگه اجازه فروش نداشته باشه جرم انجام داده ..و اگه اجازه داشته باشه الزام به تنظیم سند بزن